ลิงค์ที่น่าสนใจ
สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์
Page View 338,575
Today 17
Yesterday 60
This Month 77
Last Month 1,174
Total 72,866
ข้อมูลบุคลากร

สายวิชาการ

ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.อารีย์ อินทร์นวล
ตำแหน่ง ผู้ช่วยศาสตราจารย์ (Assistant Professor)
เบอร์โทรศัพท์ 034-281105-7 ext 7622
อีเมล faasare(at)ku.ac.th

Education

  • 2004-2007  Ph.D. in Food Science, The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime University, Japan.
  • 2002-2004   M.Sc. in Agriculture (Biochemistry and Food Science), Kagawa University, Japan.
  • 1997-2001   B.S. in Fisheries (Fishery Products), Kasetsart University, Thailand.  

Course Taught

  • 01419211 จุลชีววิทยาทั่วไป (General Microbiology)
  • 01419214 จุลชีววิทยาทั่วไปภาคปฏิบัติการ (Laboratory in General Microbiology)
  • 01419341 วิทยาแบคทีเรียดีเทอร์มิเนตีฟ (Determinative Bacteriology)
  • 01419391 การใช้เครื่องมือทางจุลชีววิทยา (Instrumental in Microbiology)
  • 01419434 จุลชีววิทยาทางอาหาร (Food Microbiology)
  • 01419438 จุลชีววิทยาของอาหารหมัก (Microbiology of Fermented Foods) 

Current Research

  1. การศึกษาคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของโปรตีนไฮโดรไลเซท (Study on Functional Property of Protein Hydrolysate)  
  2. การศึกษาเกี่ยวกับความปลอดภัยทางจุลินทรีย์ของอาหาร (Study on Microbial Food Safety)

Publications/Presentations (2013-2017)

Publications:

  1. Aree Innun. Effect of Salt, Blood Concentration and Cooking Temperature on the Quality of Edible Blood Gel. International Journal of Food Engineering. 1(1):8-12, 2015.
  2. Innun, A. and Klungsiri, K. Efficiency of Morinda citrifolia extracts on the inhibition of fungi. Agricultural Sci. J. 45(2)(Suppl.): 357-360, 2014.

Presentations:

  1. A. Innun, and K Klungsiri. Efficiency of Morinda citrifolia extracts on the inhibition of fungi. Proceedings of 8th  Center for Research and Development of Tropical and Sub Tropical Crops Conference, Chiang Mai, Thailand, 2014