Education
- 2004-2007 Ph.D. in Food Science, The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime University, Japan.
- 2002-2004 M.Sc. in Agriculture (Biochemistry and Food Science), Kagawa University, Japan.
- 1997-2001 B.S. in Fisheries (Fishery Products), Kasetsart University, Thailand.
Course Taught
- 01419211 จุลชีววิทยาทั่วไป (General Microbiology)
- 01419214 จุลชีววิทยาทั่วไปภาคปฏิบัติการ (Laboratory in General Microbiology)
- 01419341 วิทยาแบคทีเรียดีเทอร์มิเนตีฟ (Determinative Bacteriology)
- 01419391 การใช้เครื่องมือทางจุลชีววิทยา (Instrumental in Microbiology)
- 01419434 จุลชีววิทยาทางอาหาร (Food Microbiology)
- 01419438 จุลชีววิทยาของอาหารหมัก (Microbiology of Fermented Foods)
Current Research
- การศึกษาคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของโปรตีนไฮโดรไลเซท (Study on Functional Property of Protein Hydrolysate)
- การศึกษาเกี่ยวกับความปลอดภัยทางจุลินทรีย์ของอาหาร (Study on Microbial Food Safety)
Publications/Presentations (2013-2017)
Publications:
- Aree Innun. Effect of Salt, Blood Concentration and Cooking Temperature on the Quality of Edible Blood Gel. International Journal of Food Engineering. 1(1):8-12, 2015.
- Innun, A. and Klungsiri, K. Efficiency of Morinda citrifolia extracts on the inhibition of fungi. Agricultural Sci. J. 45(2)(Suppl.): 357-360, 2014.
Presentations:
- A. Innun, and K Klungsiri. Efficiency of Morinda citrifolia extracts on the inhibition of fungi. Proceedings of 8th Center for Research and Development of Tropical and Sub Tropical Crops Conference, Chiang Mai, Thailand, 2014